HHW-Live23-LS-Header-1920x866
KOOP HIER JE TICKETS

DE TICKETVERKOOP START OP 13 JUNI 19:00 UUR

IMG_3253
IMG_3182
IMG_3403

LAATSTE WEEKEND SEPTEMBER LAATSTE KEER HEERHUGOWAARD LIVE OP IJSBAAN ’T KRUIS

Op zaterdag 23 en zondag 24 september zal op het evenemententerrein De IJsbaan in Heerhugowaard ’t Kruis Heerhugowaard LIVE voor de vierde keer plaatsvinden. Op zaterdag is een fantastisch programma met diverse bekende coverbands uit de jaren 80 en 90. De zondag is dit jaar voor alle leeftijden, met een verrassende line-up die je niet wilt missen. De organisatie heeft in overleg met belanghebbenden besloten dat dit de laatste editie zal zijn op deze unieke locatie.

We zijn volop bezig met de laatste loodjes van het programma. Het zal leuker, feestelijker en grootser zijn dan ooit tevoren! Noteer donderdag 8 juni alvast in je agenda, want dan maken de gehele line up bekend. De kaartverkoop begint een week later, op dinsdag 13 juni om 19.00 uur.

Heerhugowaard LIVE is een laagdrempelig en gezellig tweedaags festival op een unieke locatie, midden in het oude centrum van Heerhugowaard ’t Kruis.  Omringd door voetbalclub KSV, de kerk, oude woonhuizen en de Familie-school wordt met behulp van lokale bedrijven feest gevierd op een positieve en unieke wijze, met landelijk bekende artiesten en een fantastische sfeer. Afgelopen jaren waren onder andere Andre Hazes, BLOF, Rolf Sanchez, Snelle en Tino Martin te bewonderen. Heerhugowaard Live trekt zo’n 4.000 bezoekers per dag, afkomstig uit de gehele regio. Dit jaar is het laatste jaar op deze locatie, dus het wordt sowieso een unieke editie.

LINE-UP

DE LINE-UP WORDT OP 8 JUNI BEKEND GEMAAKT